open
close
2018

Boomvanmourik zoekt een Visual Designer

Boomvanmourik zoekt een Visual Designer

Een gedreven ontwerper met een focus op online en met een overtuigende portfolio

Boomvanmourik biedt ruimte aan een enthousiaste en gedreven ontwerper die visueel denkt, snel leert en schakelt, anderen inspireert en zichzelf uitdaagt om sterk en onderscheidend ontwerp te maken. Kortom: een ambitieuze ontwerper die klanten verrast met heldere ontwerpoplossingen. Ben jij de persoon die als allround visual designer ons team komt versterken?

Op steenworp afstand van de Witte de Withstraat in de creatieve hotspot ‘De Baan’ bouwen we met een klein dynamisch en ontwikkelend team aan een bedrijf voor daadkracht, strategie, content & creatie. In ons team draag je de verantwoordelijkheid van concept tot en met een perfecte uitvoering. Je bent een expert op het gebied van design en overtuigt klanten door variëteit aan ontwerpoplossingen te bieden die de boodschap en merkbeleving versterken. Je wilt in een multidisciplinair compact team je talent aanwenden om strategie en content naar slim en aansprekend design te vertalen.

Het Bureau
Boomvanmourik is al 12 jaar lang een allround B2B merkenbouwer. Een klein bureau met grote ambitie. Boomvanmourik versnelt verandering en helpt klanten meer effectiviteit uit hun merk te halen. We maken communicatie graag menselijker, simpeler, waardevoller en relevanter. We realiseren producten en diensten online, offline én mobiel. We zijn onderdeel van het Bondgenoten netwerk. Een groep specialisten bestaande uit strategen, tekstschrijvers, ontwerpers, content-makers, developers en organisatieadviseurs.

De Functie
Je werkt intensief samen met een projectleider en een strateeg en je bent verantwoordelijk voor ijzersterke concepten en onderscheidend visueel ontwerp van websites, print, identiteiten, apps, infographics en campagnes. De opdrachten en onderwerpen zijn enorm divers, evenals de branches en opdrachtgevers waarvoor we werken. Je omarmt inhoud en je hebt een hekel aan ‘lorem ipsum’ teksten. Je verrast met heldere ontwerpoplossingen en hebt een focus op online. Je kan met diverse stijlen uit de voeten, richt je op het behalen van de doelen van klanten en kan hen met overtuiging en enthousiasme meenemen in het creatieproces. We bieden je ruimte en opleiding om jezelf verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan het merk Boomvanmourik en de groei van ons bedrijf.

De ontwerper die wij zoeken
• Is een ervaren online én offline ontwerper
• Beheerst programma’s als Sketch, Photoshop, Illustrator en InDesign
• Heeft een mooie portfolio waar de liefde voor design vanaf spat
• Is gewend om in diverse stijlen te ontwerpen en blijft zichzelf continu vernieuwen
• Volgt de ontwikkelingen in het vak op de voet en deelt dit graag met anderen
• Is van nature pro-actief en een echte teamspeler met een flexibele instelling
• Houdt van B2B en inhoudelijke complexiteit
• Heeft affiniteit met strategie & contentontwikkeling
• Heeft een afgeronde opleiding Grafisch Ontwerp aan de Kunstacademie
• Heeft minimaal 6 jaar ervaring en is 32 uur per week beschikbaar
• Heeft een Rotterdamse mentaliteit en woont daar bij voorkeur ook

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan voor 19 november 2018 een mail naar leontine@boomvanmourik.nl met daarin je motivatie, je cv en een link naar je website of een pdf met je portfolio.

20_3.bureau-2
20_4.bureau-3
Deel op:
Site by Alsjeblaft!