open
close

METROPOOLREGIO ROTTERDAM DEN HAAG

Versterking van de vrijetijdseconomie

Inspiratie workshops: Hoe geef je de vrijetijdseconomie een impuls?

Hoe kom je in minimale tijd naar maximale prestatie? Onder de energieke leiding van dagvoorzitter Patrick Davidson organiseerden wij samen met de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) en Gemeente Maassluis enkele inspiratie workshops.

laden

Succesfactoren voor aantrekkelijk vrijetijdsaanbod

De workshops droegen bij aan het inzicht dat aantrekkelijk vrijetijdsaanbod moet voldoen aan een aantal cruciale criteria die we de ‘Altijd Goed Garantie’ zijn gaan noemen. Zo moet een arrangement altijd beschikbaar en goed bereikbaar zijn. Het moet een beleving zijn met een WoW-factor en de stedeling ‘heerlijk’ ontzorgen. En alleen dán zal het de gewenste ‘match’ maken met de veeleisende stedeling die weinig tijd heeft en gemak én een topbeleving eist.

vertalen

METROPOOLREGIO is 12 ARRANGEMENTEN RIJKER!

Bestuurders, ondernemers en marketingorganiaties hebben met elkaar 12 bijzondere activiteiten samengesteld die voldoen aan de ‘Altijd Goed Garantie’. Klaar voor de start om gezamenlijk gepromoot te worden in aanloop naar het Groene Metropool weekend in juni 2017. Dé katalysator voor meer bezoekers van het vrijetijdsaanbod.

Resultaten

Site by Alsjeblaft!