open
close

Oxxer

Een nieuwe speler in Beheer & Onderhoud

Nieuw merk voor een nichemarkt

Oxxer is een bedrijf van de Draaijer+Partners Groep en richt zich op een specifieke niche: Beheer & Onderhoud in de vastgoedbranche. Een unieke methode die gegarandeerd leidt tot kostenbesparing én kwaliteitverbetering. Ja het kan echt!

laden

Een prestatiesprong in de merknaam

We bedachten de naam voor dit nieuwe merk: Oxxer, refererend aan de paardensport waar Oxer (met 1 x) ‘sprong’ betekent. Passend voor een bedrijf waarmee je een prestatiesprong kunt maken in vastgoed door kosten te besparen én kwaliteit toe te voegen. En die dubbele ‘x’ staat natuurlijk voor winwin. Samen mét opdrachtgevers krijgt Oxxer het voor elkaar. Ook het inhoudelijke verhaal van Oxxer, kreeg vorm, toegespitst op datgene wat klanten willen: geen gedoe (dat neem Oxxer juist uit handen) maar focus op tactisch gebouwbeheer en gezamenlijke regie.

vertalen

In 1,5 minuut vertellen we je wat Oxxer belooft te bieden!

Een splinternieuwe website in een voor de branche, zeer onderscheidende en frisse ‘look&feel’. Waarom? Omdat Oxxer ánders is. Een korte videoanimatie, i.s.m. RoboMG, vertelt alles wat je moet weten over Oxxer. De website bevat een besparingstool waar iedereen die met Beheer & Onderhoud te maken heeft, zelf kan ontdekken wat zijn besparingspotentieel kan zijn. Zo krijg je de resultaten in een een ‘split second’ op een presenteerblaadje aangereikt. Voor de lancering van Oxxer is een online marketing strategie bedacht waarmee we het nieuwe merk en verhaal via ‘promoted advertising’ rechtstreeks onder de aandacht van de doelgroep konden brengen.

Resultaten

Site by Alsjeblaft!