open
close

Spui Safari Dordrecht

Op ontdekkingstocht voor de toekomst van de Spuiboulevard

Met 100 mensen op ontdekkingstocht: Bedenk een nieuwe toekomst voor het stadsdeel de Spuiboulevard

De Spuiboulevard, het stuk stad tussen het spoor en de binnenstad van Dordrecht, gaat op de schop. De Spuiboulevard moet een plek worden waar inwoners van Dordrecht weer trots op kunnen zijn en waar ze prettig kunnen wonen en verblijven.

“Safari betekent lange reis in het Swahili, dit is wat de Spui Safari ook is, een eerste verkenning van een lange gezamenlijke tocht naar een nieuw stuk vitaal Dordrecht!”

laden

Moeilijke dilemma’s en paradoxen

Mensen meenemen in de moeilijke dilemma’s en hen betrekken bij het maken van scherpe keuzes is een uitdaging maar met de juiste formats en een goed uitgedacht programma is het verrassend hoe zo’n grote groep in staat is met concrete aanbevelingen te komen. Aan ons de taak om energie te brengen en te zorgen voor een uitgebalanceerd programma. Bekijk de resultaten van alle teams op de Spui Safari website

vertalen

Uniek concept – Inspirerende formats

Het concept van een Spui Safari heeft gezorgd voor enthousiasme binnen de teams. De uitgekiende vraagstelling en opdrachten zorgden voor nieuwe ontdekkingen en bijzondere ideeën voor de toekomst van Spuiboulevard. De ontwikkelde formats bleken cruciaal om tijdens het proces tot waardevolle output te komen.

Ogenschijnlijk triviale zaken als tasjes, vlaggen, notitieboekjes, programmaboekjes in de specifieke (Spui) Safari stijl, droegen in grote mate bij aan een positieve beleving van dit evenement. De pers pakte dit initiatief heel goed op. En ook op social media waren de reacties ongekend positief.

Resultaten

Site by Alsjeblaft!