open
close

Het Bureau

Boomvanmourik versnelt verandering en helpt je meer effectiviteit uit je merk te halen

We zijn aanjagers

We helpen bedrijven en organisatie bij de start van iets nieuws: een nieuwe koers, een nieuw product, een nieuw verhaal, een nieuwe markt.

Wij gaan naast je staan, zetten het nieuwe verhaal onderscheidend neer, helpen je marketing en communicatie een boost te geven om vervolgens weer naar de achtergrond te verdwijnen. We empoweren de organisatie. We jagen aan, inspireren, faciliteren en daarna begeleiden we. Boomvanmourik is gelieerd aan Bondgenoten en werkt samen met een breed netwerk aan copywriters, ontwerpers, illustratoren, fotografen en webdevelopers.

We gaan voor gezamenlijk resultaat.

Waar kun je ons voor inschakelen?

Merkstrategie

Om bijvoorbeeld verschillende merken onder één monobrand samen te voegen. Of om meer grip te krijgen en de merkenportfolio beter te kunnen sturen.

Positionering

Om bijvoorbeeld een ziekenhuis met specifiek profiel ‘in de markt te zetten’. Een businessstrategie van een start up te vertalen naar een onderscheidende propositie. Of om de performance te verbeteren van het salesteam met een nieuw verhaal en nieuwe tools.

Gedragsverandering

Om bijvoorbeeld leefbaarheidsproblematiek in (stads)wijken aan te pakken. Of om een cultuurverandering teweeg te brengen in een organisatie.

Merkidentiteit en branding

Om bijvoorbeeld met een sterke ‘rebranding’ je merk opnieuw neer te zetten. Of om je merk die innovatieve uitstraling te geven waaraan je graag herkend wilt worden.

Arbeidsmarktcommunicatie

Om bijvoorbeeld schoolverlaters te werven voor een baan in de techniek. Of met een slimme social media campagne specifieke doelgroepen online te bereiken.

Gebiedscommunicatie

Om bijvoorbeeld het imago van een gebied te verbeteren en daarmee de verkoop van vastgoed te realiseren. Of een gebiedspromotiecampagne te ontwikkelen voor een wijk.

Contentmarketing

Om bijvoorbeeld kennis te delen en daarmee autoriteit te claimen in een specifieke branche. Of met een goede contentstrategie je online vindbaarheid te verbeteren.

Site by Alsjeblaft!