open
close
2019

Welkom bij de club!

Welkom bij de club!

Mogen wij aan je voorstellen, Jessica en Sophie

Welkom Jessica!

Boomvanmourik is een supercreatieve designer rijker! Jawel, we hebben sindskort Jessica de Ligt aan boord.
En wat zijn we blij met deze gedreven Rotterdamse ontwerper! Een korte kennismaking…

Welke uitdaging zocht jij bij Boomvanmourik?
Ik kom van Das Buro, een bureau dat veel creativiteit legt in klanten uit de culturele sector. Dat was heel leuk. Toch wilde ik een andere weg inslaan en zag mijn kans schoon bij Boomvanmourik. Verbreding als designer, (complexe) inhoud, strategische benadering van projecten en het werken voor veel verschillende klanten uit allerlei sectoren, (‘Scene-hoppen’ noem ik dat), dat spreekt me enorm aan. En natuurlijk van begin tot eind betrokken zijn. Er is hier veel ruimte voor eigen invulling en werken in een compact team met korte lijnen, daar word ik heel blij van!

Wie is Jessica? En wat breng je mee?
Ik ben een rasoptimist die ook weet wanneer een kritische blik nodig of wenselijk is. Ik hou van gezelligheid (jawel!) en een flinke dosis humor op z’n tijd (dit klinkt een beetje cheesy, maar het is toch écht zo). Ik hou van zwart/witte grafische patronen. Even een ‘sidestep’: mijn hal thuis is een miniversie van de muurschildering van Bier&Brood op de Baan 74. Vind je het gek dat ik me nu al thuis voel op de Baan?
Ik hou ervan de ontwerpgrenzen te verkennen en op te rekken… Hoe ver kunnen we gaan? Een stapje terug kan altijd nog toch? Dat is hoe ik in de wedstrijd sta.

Je hebt al 2 maanden ervaring nu. Hoe ervaar je die?
Nou… om eerlijk te zijn: De weken vliegen voorbij, de eerste deadlines zijn al gehaald! In een week tijd ga ik van superslimme beveiligingssoftware voor een internationale speler naar lokale gebiedsontwikkeling. En van brainstormen over een ‘relatietaart’ naar het designen van een merk in de biologische groentensector…En nieuwe projecten doen alweer hun intrede…Het schakelen tussen de verschillende soorten opdrachten, klanten en processen is superleuk en dit past heel goed bij me. 

Tot slot: wat kunnen wij van jou leren en wat denk je hier leren?
Ik hoop dat we met elkaar kunnen groeien en dat ik samen met de andere designers ‘next level’ kan brengen. 

Kennismaken met onze Sophie?

Al bijna een jaar lang, is Sophie Jansen ‘in the house’. Leer haar kennen!

Sophie hadden we al langer op ons netvlies met haar studiecombinatie van Commerciële Economie en een master in Marketing Management. Een interessante combi waar account-, projectmanagement en strategie samenkomen. En laat zij nu net op zoek zijn naar een bureau waar ze direct aan de slag kan met strategie!
1 + 1= 3! Superblij zijn we met Sophie!

Welke uitdaging zocht jij bij Boomvanmourik?
De mooie balans tussen ‘denken’(strategie) en ‘doen’ (projectmanagement) sprak mij heel erg aan. Dat maakt dat je van A tot Z betrokken bent bij projecten. En dat is precies wat ik zocht. Want de totale reikwijdte van een project biedt mij, als kersvers afgestudeerde, de ervaring die ik nodig heb om me verder te ontwikkelen in het vak. Het continu schakelen tussen verschillende projecten en opdrachtgevers, maakt het werk uitdagend en leuk!

Wie is Sophie? En wat breng je mee?
Ik ben een echte teamplayer en vind de interactie met collega’s en klanten bijzonder boeiend. En dat gaat me ook best goed af. Ik heb gemerkt dat een proactieve houding zich vaak terugverdient in een fijne samenwerking. Dat ligt me gewoon goed en dat vind ik superleuk! Wat ik meebreng? Ik ben natuurlijk vers van de universiteit, dus ik hoop dat ik een frisse kijk bied op het vakgebied, op projecten, op strategische modellen en hopelijk op de bestaande manieren van werken…

Je hebt al bijna een jaar ervaring nu. Hoe voelt dat?
In ‘no time’ voelde ik me opgenomen in het team. Een hecht team kan ik wel zeggen en dat maakte dat ik snel kon meedraaien en al snel verantwoording kon dragen voor mijn ‘eigen’ projecten. In een klein jaar heb ik al heel veel klanten mogen leren kennen en al voor flinke uitdagingen gestaan op strategisch vlak. Van de tandartsbranche tot gebiedsontwikkeling, van ‘security’ tot zaadveredeling. Super interessant! Ieder project vraagt z’n eigen benadering. Heel leuk om hierop in te spelen, klantcontact te onderhouden en ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen! Dat past als een jas!

Tot slot: wat kunnen wij van jou leren en wat denk je hier leren?
Met mijn studie-achtergrond ‘in the pocket’ wil ik heel graag doorontwikkelen tot een goede strateeg en de vele ervaring die bij Boomvanmourik aanwezig is, gaat me daar zeker bij helpen!

Deel op:
Site by Alsjeblaft!